Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos myöntää, että hänen joukkuekaverinsa, laitahyökkääjä Gareth Balen, tilanne ei tyydytä ketään.

Walesilaistähti Balen, 31, on jo pitkään odotettu lähtevän seurasta, mutta hän on tehnyt agenttinsa välityksellä selväksi, että on valmis jäämään Madridiin sopimuksensa loppuun, eli kesään 2022, saakka.

Päättyneellä kaudella Bale kärsi tuttuun tapaan loukkaantumisista ja jäi lopulta lähes tyystin päävalmentaja Zinédine Zidanen suunnitelmien ulkopuolelle. Hän pääsi kentälle vain kahdesti La Ligan palattua koronatauolta ja esiintyi otsikoissa lähinnä vaihtopenkillä ilmeilyn vuoksi.

Bale on edustanut Real Madridia kesästä 2013 lähtien ja ollut voittamassa seurassa isoja pokaaleja, mutta hän on jatkuvasti kannattajien hampaissa erinäisistä syistä. Kroos sanoi aiheesta suoraan mielipiteensä Lauschangriff-podcastissa.

[readmore from=Bale-Gareth]

– Siitä ei pääse mihinkään, että tämä tilanne ei tyydytä ketään, kommentoi saksalaistähti Goalin mukaan.

– Häntä ei todellakaan hankittu pelaamaan noin vähän kuin hän nyt pelaa.

Bale oli viime vuonna lähellä siirtyä kiinalaiseen Jiangsu Suningiin, mutta siirto kaatui Real Madridin viime hetken vaatimuksiin. Kroos epäilee, että Bale on siitä yhä hieman katkera Madridin seurajohdolle.

– Uskon, että hän halusi periaatteessa lähteä viime kesänä. Seura hyväksyi sen ensin, mutta sitten veti sanansa takaisin. En tiedä, onko hän vielä hieman vihainen siitä. Se on vaikea puheenaihe.

Kroos sanoi kuitenkin, että Bale ei ole ollut rasite Real Madridin joukkueessa. Hänen mielestään walesilaistähti on saanut paljon turhaakin kritiikkiä.

– Se ei todellakaan ole mennyt niin pitkälle kuin väitetään. Joukkueessa on kaikki hyvin. Olen tuntenut hänet kuusi vuotta, ja olemme voittaneet aika isoja juttuja yhdessä.