Real Madrid ja Gareth Bale – siinä on kaksikko, jonka ympärillä on pyörinyt valtavasti uutisia tälläkin kaudella. Käänteitä on riittänyt ja tilanne on tuntunut elävän viikosta toiseen.

Nyt Marca uutisoi, että Real Madrid mitta tapauksen suhteen alkaa olemaan jo täynnä ja sen tavoitteena on päästä Balesta kesällä eroon mahdollisimman nopeasti. Seurassa koetaan, että walesilaiselle on annettu jo vähintään kohtuullinen määrä mahdollisuuksia nousta takaisin joukkueelle tärkeiden pelaajien joukkoon, mutta hän ei ole onnistunut käyttämään niistä ensimmäistäkään.

Samalla seuran tiedossa on myös se, että Bale ja hänen agenttinsa Jonathan Barnett ovat todennäköisesti valmiita laittamaan suunnitelmalle vastaan, joten edessä on kova taistelu. Pelaaja ja hänen edustajansa ovat useaan otteeseen todenneet, että Bale ei ole lähdössä Santiago Bernabéulta.

Real Madridin tulee siis saada kaksikon mieli muutettua. Vaikeudet eivät kuitenkaan lopu siihen. Tämän jälkeen tulisi vielä löytää seura, joka olisi halukas ostamaan loukkaantumisista kärsineen Balen ja maksamaan hänestä kohtuullinen siirtokorvaus.