Gareth Balea ei ole valittu Real Madridin huomiseen ottelukokoonpanoon Atlético Madridia vastaan. Walesilaishyökkääjää ollaan linkitetty siirtoikkunan päätöspäivänä vahvasti hänen entiseen seuraansa Tottenhamiin.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📝 ¡Los 19 convocados para el partido ante el @Atleti!
#RealMadridAtleti | #RMLiga

Englantilaislehti The Times uutisoi perjantaiaamuna, että Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on lentänyt Madridiin neuvottelemaan Balen siirrosta Real Madridin seurajohdon kanssa. Lehti kertoi, että neuvottelut lähtivät hyvin käyntiin, luoden toivoa siirron toteutumisesta ennen ikkunan sulkeutumista (lue lisää tästä).

Zinédine Zidane kommentoi huhuja tämänpäiväisessä lehdistötilaisuudessa ja kertoi, ettei hänellä ole aikomuksia myydä Balea kesken kauden. Kommenteistaan huolimatta hän päätti jättää Balen pois Real Madridin myöhemmin julkaistusta kokoonpanosta.

– Gareth on kanssamme, en mieti tällaista mahdollisuutta. Minä luotan häneen, Zidane kertoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

Kun ranskalaisluotsilta kysyttiin, tuleeko Bale pelaamaan huomenna Atlético Madridia vastaan, hän ei osannut antaa suoraa vastausta.

– Meillä on 25 pelaajaa ja he ovat kaikki pelikunnossa, mikä on hyvä. Silloin on kuitenkin hankala valita vain 18 pelaajaa [ottelukokoonpanoon]. Ainut asia mitä heiltä vaadin, on se että he ovat keskittyneitä ja valmistautuneita [pelaamaan].

Lähde: Marca