Walesilaishyökkääjä Gareth Bale on nimetty Real Madridiin ryhmään, joka isännöi huomenna, lauantaina, Real Sociedadia Santiago Bernabéulla.

Bale, 30, pelasi viimeksi Real Madridin kanssa lokakuun alussa ja oli loukkaantumisen takia pitkään sivussa myös joukkueen harjoituksista. Hänet valittiin kuitenkin Walesin A-maajoukkueeseen marraskuun EM-karsintapeleihin, joissa hän pelasi kummassakin. Walesin varmistaessa kisapaikkansa Bale juhlisti saavutusta heiluttamalla lippua, jossa luki ”Wales. Madrid. Golf. Siinä järjestyksessä”.

[readmore from=Bale-Gareth]

Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane vaikutti suhtautuvan ymmärtäväisesti Balen tempaukseen perjantaina lehdistötilaisuudessa, ja hän osoitti luottonsa walesilaiseen valitsemalla tämän lauantain ryhmäänsä.

Balen sijaan 19 pelaajan listasta puuttuu brasilialaislaituri Vinícius, joka jäi kokoonpanon ulkopuolelle myös otteluista Leganésia ja Galatasarayta vastaan.

Viníciusilla ei tiettävästi ole mitään loukkaantumista. Sairastuvalla ovat vielä Nacho, Lucas Vázquez, James Rodríguez ja Marco Asensio.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📋 ¡Los 19 convocados para el partido ante la @RealSociedad!
#RMLiga | #HalaMadrid