Marca: Gareth Bale voittamassa taistelun Real Madridia vastaan – kieltäytyi Kiina-siirrosta

© Kuva: Getty Images

Gareth Bale matkusti tiistaina Real Madridin kanssa harjoituskaudelle Kanadaan.

Harvat uskoivat sen toteutuvan, kun viime kausi tuli päätökseensä ja Bale vietti viimeiset kolme ottelua kokoonpanon ulkopuolella, vaikka oli pelikunnossa.

Bale haluaa jäädä Real Madridiin ja viettää seurassa seuraavat kolme vuotta. Balen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesällä 2022. Real Madrid haluaa sen sijaan myydä Balen, mutta seura ei ole saanut Balesta riittävän hyviä tarjouksia.

Baleen ja Real Madridiin oltiin yhteydessä Kiinasta, mutta Bale kieltäytyi siirtymästä Kiinaan. Bale haluaa siirtyä ainoastaan Euroopan kärkiseuroihin, jos walesilainen saa riittävän hyvän tarjouksen.

Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, ettei Real Madrid saa Balesta pelaajaa kiinnostavia tarjouksia ja Bale on siten voittamassa taistelun seuraa vastaan. Balen agentti on todennut useampaan otteeseen, miten Bale haluaisi jatkaa uraansa vielä pitkään Real Madridissa. Seura ja kannattajat haluavat Balen muihin maisemiin, mutta riittävän hyvät tarjoukset loistavat poissaolollaan ja Bale on jäämässä seuraan alkavaksi kaudeksi.