Paris Saint-Germain on The Independentin tietojen mukaan valmis tekemään sensaatiomaisen tarjouksen Gareth Balesta, tarjoten Real Madridille vaihdossa supertähti Neymaria.

Mutta vaikka PSG haluaakin päästä Neymarista tämän kesän aikana eroon, ranskalaisseura vaatii Real Madridilta merkittävää siirtokorvausta Balen lisäksi.

Neymaria ollaan huhuiltu pitkin kesää Barcelonan riveihin.

[readmore from=Neymar]

Siirtosaaga on ottanut uusia käänteitä päivittäin, mutta PSG:n seurajohtajan Leonardon mukaan brassihyökkääjästä ei ole vielä tehty yhtään konkreettista tarjousta.

Independent uskoo, että Neymarin ja Balen välinen vaihtokauppa olisi järkeenkäyvä ratkaisu kummaltakin osapuolelta.

Real Madrid pääsisi ensinnäkin eroon Balesta, joka on jäänyt täysin päävalmentaja Zinédine Zidanen suosion ulkopuolelle. Seurapresidentti Florentino Pérez saisi puolestaan taas yhden uuden Galacticon joukkueeseensa.

[readmore from=Bale-Gareth]

PSG:lle kauppa olisi myös kannattava, vaikkei Bale olekaan taitotasoltaan samaa kaliiperia kuin Neymar.

Balen saapuminen antaisi Kylian Mbappélle tilaisuuden siirtyä hyökkäyksen piikkipaikalle – pelipaikalle josta hän on jo pidemmän aikaa unelmoinut. Neymar on myös erittäin halukas lähtemään Pariisista, vaikka hänen ensisijainen päämääränsä onkin Camp Nou.

Zidanen mukaan Bale on jättämässä Real Madridin jo tulevien päivien aikana. Viimeisimpien tietojen mukaan hän on lähellä siirtyä Kiinan Superliigaan, mutta konkreettinen tarjous PSG:ltä voisi kääntää tilanteen täysin ympäri.