Gareth Balen tilanne Real Madridissa on saanut useammankin median kysymään mielipiteitä ex-pelaajatähdiltä. Nyt heistä on vuorossa muiden muassa Tottenhamissa ja Manchester Unitedissa mainetta takavuosikymmeninä niittänyt Teddy Sheringham.

53-vuotias toteaa walesilaisen tilanteen toivottomaksi. Bale itse on ilmoittanut useaan otteeseen, ettei halua lähteä Realista. Samaan aikaan valmentajaksi palannut Zinédine Zidane on tehnyt yhtä selväksi, ettei peliaikaa hänen alaisuudessaan ole tulossa.

– Jos valmentaja ei suostu laittamaan häntä edes vaihdosta kentälle, joukkueen ollessa tappiolla, hän käytännössä sanoo ”haluan sinun lähtevän”.

Betstarsille puhunut Sheringham ei malta kommenteissaan olla tölväisemättä myös entisen seuransa kuvioita.

– Bale on samassa tilanteessa kuin moni Manchester Unitedin pelaajista kauden päätyttyä, istuen sikari suussaan pukuhuoneen nurkassa. ”Anna minulle minun rahani, niin lähden. Muuten en liikahda mihinkään, sillä sopimukseni jatkuu”, he sanovat.

Sheringhamilta ei neuvoja itse osapuolten taholta ilmeisesti ole pyydetty, mutta hän antaa sellaisia silti.

– Minä neuvoisin Balea lähtemään, ja unohtamaan ne 30 miljoonaa puntaa, jotka on laskelmoinut tulevina kausina tienaavansa. Elämä tulisi jossain toisaalla pelatessa olemaan varmasti nautittavampaa. Real Madrid -sota ei ole hänen voitettavissaan.