Gareth Balella on takanaan jälleen yksi vaikea viikonloppu Real Madridin paidassa. Walesilainen pelasi erittäin heikosti lauantaina Eibaria vastaan ja joutui jälleen Santiago Bernabéun kriittisen yleisön hampaisiin.

Marcan tietojen mukaan kysymys ei enää kuulu, lähteekö Bale kesällä Madridista vai ei, sillä oleellisempi kysymys on, kuka hänet haluaa enää ostaa. Huoli ostajien puutteesta on enemmän kuin perusteltua. Bale täyttää kesällä 30 vuotta, hän ei olisi halpa hankinta, peliesitykset ovat olleet heikkoja ja jokaisen seuran tiedossa on myös hänen loukkaantumishistoriansa.

Madridilaislehti kuitenkin kertoi, että Bundesliigan kärkijoukkue Bayern München, Ole Gunnar Solskjaerin ensimmäiseen kokonaiseen kauteen valmistuva Manchester United ja Balen ex-seura Tottenham ovat yhä kiinnostuneita ostamaan laitahyökkääjän itselleen kesän siirtoikkunan aikana.

Bayern München tarvitsee laidoilleen uusia vahvistuksia, sillä Arjen Robben ja Franck Ribery ovat jo uriensa loppusuoralla. Manchesterissa puolestaan valmistaudutaan uuteen aikakauteen ja haussa on ison profiilin hankintoja.

Tottenham on puolestaan kasvattanut asemaansa Balen aikaan verrattuna. Siirtoa takaisin Pohjois-Lontooseen ei siis pidettäisi yhtä vahvasti askeleena taaksepäin kuin olisi muutama vuosi sitten pidetty.