AS: Real Madrid haluaa erota Gareth Balesta hyvässä sovussa – saa itse valita seuransa

© Kuva: Getty Images

Madridilaislehti AS kertoo, että Real Madridissa on käytännössä päätetty, että Gareth Balelle ei ole sijaa joukkueen ensi kauden suunnitelmissa. Joukkuetta uskollisesti palvelleen walesilaisen polulle ei aiota kuitenkaan asetella kiviä, vaan lähtö tehdään miehelle helpoksi.

Lehden mukaan Real Madridin seurajohto ja valmentaja Zinedine Zidane ovat päättäneet, ettei Balea tarvita ensi kauden projektissa. Viestin välitti maanantaina vietetyllä lounastapaamisella Balen agenteille Jonathan Barnettille ja Luis Alonsolle Realin johtoportaaseen kuuluva José Ángel Sánchez.

Samalla Sánchez kuitenkin kertoi Balen edustajille, että seura on hyvin kiitollinen Balelle tämän sitoutumisesta ja hyvästä käytöksestä kuuden Realissa vietetyn kauden aikana. Hyvässä hengessä edenneessä tapaamisessa agenteille kerrottiin, että Bale saa itse valita uuden seuransa, kunhan Realin seuroilta saamat tarjoukset ovat jota kuinkin samaa suuruusluokkaa.

Viimeaikaisissa huhuissa Bale on yhdistetty etenkin Manchester Unitediin ja Bayern Müncheniin. United on ollut Balesta kiinnostunut jo vuosien ajan, ja Bayern puolestaan mielisi walesilaisesta uudelleenrakennusprojektinsa kulmakiveä. Münchenissä ollaan viettämässä seurahistorian suurimpia siirtohulinoita, ja Baleenkin saattaisi löytyä rahaa.

Bale on tehnyt Real Madridille 227 ottelussa 102 maalia ja antanut 63 maalisyöttöä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää