La Confidencial: Gareth Bale saamassa Real Madridilta rangaistuksen

© Kuva: Getty Images

La Confidencial kertoo, että walesilainen Gareth Bale tullee saamaan Real Madridilta sakkorangaistuksen. Rangaistus johtuu siitä, että Bale lähti stadionilta jo kesken viikonlopun La Liga -ottelun Real Sociedadia vastaan. Bale kuvattiin nousemassa autoonsa, kun ottelua oli pelattu 78 minuuttia.

Real Madridin valmennusjohto on tiedustellut Balelta syytä tämän kiireeseen. Joukkueen sisäiset säännöt kieltävät pelaajia poistumasta stadionilta ennen ottelun päättymistä, vaikkeivät nämä olisikaan syystä tai toisesta kokoonpanossa. Myös joukkueen läheisyydessä olemista ennen ja jälkeen ottelun suositellaan joukkuehengen ylläpitämiseksi.

Balen kytkimen nostamista ei ole katsottu seurassa hyvällä, sillä hän on joukkueen parhaiten palkattu pelaaja ja yksi suurimmista tähdistä. Myös pelikaverit suhtautuivat tekoon nihkeästi, sillä heidän mielestään se oli osoitus kunnioituksen puutteesta. Siksi jonkinlainen sanktio Balelle lankeaakin.

– Nämä asiat selvitämme yksityisesti, Realin luotsi Santiago Solari suostui tapauksesta kommentoimaan.

Bale ei pelannut Real Sociedad -pelissä eikä keskiviikkoisessa cup-ottelussa saatuaan edellisessä Villarreal-ottelussa jälleen uuden lihasvamman. Balen pohjevamma pitää miehen sivussa arviolta kaksi viikkoa. Kyseessä on Balen 23. loukkaantuminen 5,5 Real-kauden aikana. Keskimäärin hän on ollut sivussa loukkaantumisen takia noin joka neljännestä ottelussa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää