Real Madridin Gareth Bale vaihdettiin kentältä puoliajalla torstai-iltana, kun Los Blancos pelasi Villarrealia vastaan. Kyseinen uutinen ei ole yllättävimmästä päästä, sillä walesilaisen loukkaantumisongelmista on tullut jo arkipäivää.

Paljon Balen loukkaantumisherkkyydestä kertoo se, että Real Madrid on jo lopettanut hänen vammoistaan tiedottamisen. Esimerkiksi Mariano Diazin ja Marcos Llorenten tuoreista vammoista julkaistiin hiljattain tiedote, mutta Balen kohdalla niiden tekeminen on jätetty välistä lokakuusta 2017 alkaen.

Balen vuonna 2013 alkaneelle Real Madrid -uralle on lähteestä riippuen mahtunut jo 22-28 loukkaantumista. Otteluina mitattuna puhutaan 84 kamppailun väliin jäämisestä eri vaivojen takia.

Balen tekee kyllä kaikkensa, jotta hänelle yleiset lihasvammat jäisivät historiaan, mutta toistaiseksi merkkejä paremmasta ei ole havaittavissa. Hän on AS:n mukaan muun muassa lopettanut Lamborghineillä ajamisen, koska hän uskoo ajoasennon olevan haitallinen. Tämän lisäksi hän käyttää koko 15 minuutin puoliajan lihastensa huoltamiseen, leikkaa sukkansa vammojen välttämiseksi ja lopettaa harjoittelemisen aina, jos hän tuntee epämiellyttävää tunnetta lihaksissaan.

Real Madrid ei ole taaskaan tiedottanut loukkaantumisen vakavuudesta mitään, mutta ainakin sunnuntain Real Sociedad -ottelun uskotaan jäävän välistä.