Chimy Ávila siirtyi kesällä Huescasta Osasunaan. Huesca putosi viime kauden päätteeksi Segundaan ja pääsarjaan noussut Osasuna nappasi Ávilan itselleen.

25-vuotias argentiinalaiskärki viimeisteli viime kaudella komeat kymmenen täysosumaa Huescalle La Ligassa. Osasunassa Ávilalle kaavailtiin suurta roolia ja sellaisen hyökkääjä on myös saanut.

Kuluva kausi on sujunut huomattavasti paremmin kuin edellinen. Osasunan pelitapa sopii Ávilalle loistavasti ja argentiinalainen on tehnyt vahvaa jälkeä. 19 kierroksen jälkeen Ávila on viimeistellyt jo yhdeksän maalia ja on parhaillaan La Ligan neljänneksi paras maalintekijä.

Marcan mukaan Ávilalla on selvät suunnitelmat tulevaisuutensa suhteen.

Ávila aikoo jäädä loppukaudeksi Osasunaan, odottaa saavansa kaksoiskansalaisuuden ja siirtyä kesällä suurseuraan. Ávila saa kesällä Espanjan kansalaisuuden. Hyökkääjä pitää sitä elinehtona tulevaisuutensa kannalta, jottei hän veisi uudessa seurassaan ulkomaalaisen pelaajan paikkaa.

Lehti kertoo, että vain tammikuussa saapuva hurja tarjous muuttaisi Ávilan suunnitelmaa. Ávilalla on nykyisessä sopimuksessaan 25 miljoonan euron ulosostopykälä.