Atlético Madrid voitti Granadan 2-1-lukemin lauantai-iltapäivänä ja kasvatti johtonsa La Ligan kärjessä kahdeksaan pisteeseen.

Atlético Madridin kahdeksan sarjapelin voittoputki katkesi aiemmin tällä viikolla, kun se jäi 2-2-tasapeliin Celta Vigon kanssa. Tänään Diego Simeonen miehistö palasi kuitenkin voittojen tielle, laittaen paineet taas Real Madridin ja Barcelonan niskaan.

Atlético de Madrid

@atletienglish
... And breathe 😌

𝗔𝗧𝗟𝗘𝗧𝗜 𝗪𝗜𝗡! 🤩

🔴⚪#AúpaAtleti | ⚽#GranadaAtleti

Ensimmäinen puoliaika Nuevo Los Cámrenesilla oli maaliton. Atlético vastasi kamppailun ensimmäisestä täysosumasta, kun peliä oli takana 63 minuuttia.

Marcos Llorente sai Kokelta pallon rangaistusalueen reunalle, josta hänen vasemman jalan laukauksensa upposi tarkasti oikeaan alakulmaan. 0-1.

Granda nousi kuitenkin vain kolmea minuuttia myöhemmin tasoihin. Atlético ei onnistunut purkamaan isäntien kulmapotkua onnistuneesti tiehensä, ja Yangel Herrera sai tuikattua pallon lähietäisyydeltä sisään. 1-1.

Atlético ei takaiskusta lannistunut vaan taisteli tiensä takaisin johtoon. Rangaistusalueen sisälle murtautunut Llorente syötti pallon takaviistoon Ángel Correalle, jonka laukaus pienestä kulmasta pomppi kimmokkeiden kautta maaliverkon perukoille. 1-2.

Maali jäi iltapäivän viimeiseksi, ja Atlético voitti haastavan vieraspelinsä 2-1-lukemin. Vieraiden kummassakin maalissa mukana ollut Llorente nousi samalla La Ligan tämän kauden keskikenttäpelaajien vertailussa tehotilaston kärkeen (7 maalia, 7 maalisyöttöä).

14 - @atletienglish's Marcos Llorente has been directly involved in more goals than any other midfielder in @LaLigaEN this season (14 - 7 goals and 7 assists). Update.

13 - No other midfielder has been directly involved in more goals than @atletienglish's Marcos Llorente in @LaLigaEN this season (13, 7 goals and 6 assists – level with Levante’s José Luis Morales, G10 A3). Locomotive.