Alavés ja Atlético iskivät yhteen sunnuntai-iltana Mendizorrozalla Pohjois-Espanjassa.

Atlético voitti ottelun maalein 2-1 ja nousi takaisin La Ligan kärkeen. Lauantaina oman ottelunsa voittanut Real Madrid jäi kahden pisteen päähän Atléticosta. Atlético on pelannut kaksi ottelua Real Madridia vähemmän.

Diego Simeonen miehistö hallitsi avausjaksoa ja kykeni luomaan muutaman potentiaalisen maalipaikan.

Kamppailun avausmaali nähtiin muutama minuutti ennen taukoa. Luis Suárez syötti huippuvireiselle Marcos Llorentelle, joka laukoi Atléticon johtoon boksin rajalta. Llorente on tehnyt tällä kaudella jo seitsemän maalia kaikki kilpailut huomioiden.

Alavésin urakka muuttui astetta vaikeammaksi tunnin kohdalla, kun baskien avainpuolustaja Víctor Laguardia sai suoran punaisen kortin taklattuaan Thomas Lemaria. Muutamaa minuuttia myöhemmin Suárezille aukesi avopaikka, mutta sijoitus meni metrin ohi maalista.

Alavés nousi kuin varkain tasoihin viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Felipe ohjasi pallon omaan maaliin.

Suárez ratkaisi voiton Atléticolle lisäajalla. João Félix syötti maalin edessä odottaneelle Suárezille ja uruguaylaiskärki iski pelivälineen verkon perukoille.

Suárez on viimeistellyt La Ligassa jo yhdeksän maalia ja on maalipörssin kärjessä.