Atlético Madrid oli lähellä voittaa Bayern Münchenin Mestarien liigassa tiistai-iltana. Joukkue johti pitkään 1−0, mutta Bayern tasoitti ottelun 85 minuutin pelin jälkeen rangaistuspotkusta.

Atlético olisi varmistanut voitolla paikan pudotuspeleissä, sillä Red Bull Salzburg voitti Lokomotiv Moskovan 3−1.

Peli oli pitkään madridilaisten hallussa, mutta lohkovoittonsa jo neljän pelin jälkeen varmistanut Bayern onnistui venymään pisteeseen, vaikka se lähti otteluun käytännössä kakkosmiehistöllä.

Atlético siirtyi johtoon 26. minuutilla João Félixin maalilla. Johtoasemassa pelatessaan espanjalaisjoukkue piti Bayernin poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta.

Ote kuitenkin herpaantui hetkeksi, kun müncheniläisten Thomas Müller käännähti pallon kanssa rangaistusalueella. Müller meni nurin rikkeen seurauksena, ja pallo asetettiin pilkulle, eikä Müller tilaisuuden saatuaan erehtynyt.

Bayern on kerännyt viidestä pelistä 13 pistettä, mutta saksalaisseuran takana on tasaista. Atléticolla on nyt kuusi pistettä, Red Bull Salzburgilla neljä ja Lokomotiv Moskovalla kolme.

Atlético kohtaa lohkovaiheen päätöskierroksella Red Bull Salzburgin vieraspelissä 9. joulukuuta. Bayern isännöi samaan aikaan Saksassa Lokomotivia.