Luis Suárez on ollut yksi kuluvalla kaudella yksi Segundan parhaista maalintekijöistä.

22-vuotias kolumbialainen on onnistunut 17 kertaa maalinteossa Zaragozan paidassa. Hienoa kautta pelaava Zaragoza on parhaillaan Segundassa toisena, eli nousemassa usean vuoden tauon jälkeen takaisin La Ligaan.

Suárez on Zaragozassa lainalla Watfordista. Zaragozalaislehti Heraldon mukaan Watford haluaisi Suárezin takaisin seuraan ensi kaudeksi, jos Watford kykenee säilyttämään sarjapaikkansa Valioliigassa.

Heraldon mukaan Atlético on kiinnostunut Suárezista ja tarkkailee kolumbialaiskärkeä. Suárez sai syksyllä Espanjan passin, jonka vuoksi Atlético kykenisi hankkimaan hyökkääjän ilman sen suurempia ongelmia. Lehden mukaan Atlético olisi jo ottanut yhteyttä Suárezin edustajiin tiedustellaakseen kärjen tilannetta.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone on kiinnostunut voimahyökkääjänä tunnetusta Suárezista, joka on pelitavaltaan verrattavissa Diego Costaan.

Tammikuussa Barcelonan kerrottiin olevan kiinnostunut Suárezista, mutta lopulta kolumbialainen jäi Zaragozaan. Barcelona kaavaili Suárezista väliaikaista korvaajaa nimikaimalleen Luis Suárezille, joka kävi tammikuussa polvioperaatiossa.