Jalkapallosarjat ovat toistaiseksi tauolla koronaviruksen vuoksi.

Vielä ei ole tiedossa, milloin La Liga -kausi jatkuu. Espanjalaismedioiden mukaan sarja yritetään saada käyntiin toukokuun puoliväliin mennessä. Kuluva tauko siirtää ensi kauden alkua todennäköisesti eteenpäin ja se saattaa vaikuttaa myös kesän siirtoikkunaan.

Marcan mukaan Atléticolla oli jo tarkat suunnitelmat siirtoikkunan suhteen. Seura etsii aktiivisesti itselleen uutta kärkeä. Diego Costa poistuu hyvin todennäköisesti Atléticosta ja seuran on tarkoitus hankkia Costan tilalle itsensä huipputasolla todistanut hyökkääjä.

Barcelonan Ivan Rakitic on siirtymässä Atléticoon. Rakitic etsii jo asuntoa Madridista ja on valmis siirtymään Diego Simeonen alaisuuteen. Rakitic on saatavissa halvalla, sillä hänen sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Atlético on maksamassa myös Valladolidille Mohamed Salisun 12 miljoonan euron ulosostopykälää. Salisu on ollut tällä kaudella yksi sarjan parhaimmista toppareista ja Atlético olisi valmis myymään Mario Hermoson saadakseen 20-vuotiaan ghanalaisen Metropolitanolle.

Seura ei ole vielä päättänyt, kuka on ensi kaudella Atléticon kakkosmaalivahti. Antonio Adánin sopimus seuran kanssa päättyy.