Atlético Madrid kukisti Liverpoolin Anfieldilla jatkoajan jälkeen ja eteni kilpailussa puolivälieriin. Eilisen ottelun loppulukemat olivat 3-2 espanjalaisille ja yhteismaalit 4-2.

Atléticoa mukana ottelussa piti pitkään maalilla huimassa vireessä ollut Jan Oblak, joka otti useita huipputorjuntoja. Madridilaisseuran valmentaja Diego Simeone varoi aluksi kehumasta yksittäistä pelaajaa liikaa, mutta lopulta kuitenkin ylisti slovenialaistorjujaa.

– Hän on yhtä tärkeä kuin kaikki muutkin kuten [Stefan] Savic, [Renan]Lodi, Felipe ja Joao Felix, Simeone kertoi lehdistotilaisuudessa.

– Tästä huolimatta sanon, että minulla ei ole epäilystäkään siitä, että hän on maailman paras maalivahti. Aivan kuten Lionel Messi ratkaisee pelejä hyökkäyspäässä, Oblak tekee saman puolustuspäässä.

Myös Marcos Llorente [Llorenten kommentit TÄSTÄ] oli yksi Atléticon suurista sankareista, mutta Simeone jakoi mieluummin kunniaa koko joukkueelle.

– Llorente mullisti koko joukkueen. Olen todella onnellinen koko joukkueen ja seuran puolesta.

– Liverpool painoi kovasti päälle, mutta me pysyimme suunnitelmassamme ja kaikkien yhteisen panoksen ansiosta onnistuimme menestymään.