Atlético Madrid kärsi lauantaina kauden ensimmäisen pistemenetyksensä, kun se hävisi Real Sociedadin vieraskentällä, Anoetalla, 0-2 La Ligassa.

Ensimmäisellä puoliajalla ei liiemmin lupaavia paikkoja nähty, ja tauolle mentiin tasatilanteessa.

Kotijoukkue iski molemmat maalinsa tunnin tienoilla. Real Madridista lainattu Martin Ødegaard vaati palloa itselleen keskustaan, jossa hänellä oli runsaasti tyhjää tilaa. Mikel Merino löysi hänet syötöllään, ja norjalaistaituri hoiti loput. Ødegaard jallitti vasemman jalkansa vapaaksi ja laukoi. Veto otti vielä kimmokkeen Atlétin puolustuksesta ennen kuin painui maaliin. 1-0.

Vain hetkeä myöhemmin maalinteossa oli Nacho Monreal, joka siirtyi Sociedadiin tänä kesänä Arsenalista. Ødegaard keskitti vapaapotkusta Alexander Isakille, joka puski kohti maalia. Atlétin maalivahti Jan Oblak epäonnistui nyrkkeilyssään, ja pallo putosi Monrealille, joka hyödynsi tilanteen. 2-0.

Real Sociedadilla on nyt kasassa yhteensä seitsemän pistettä neljästä ottelusta. Atlético Madrid jatkaa ainakin toistaiseksi yhdeksällä pisteellään taulukon kärjessä. Sevilla voi ohittaa Atlétin vielä tällä kierroksella, jos se voittaa sunnuntaina Alavésin vieraskentällä.