Espanjan siirtoikkuna on auki vielä kaksi viikkoa, joten pelaajaliikehdintää on taatusti vielä edessä. Atlético Madridin osalta ratkaisuja odotetaan etenkin hyökkääjärintamalla.

Atléticon on kerrottu havittelevan hyökkäykseensä Valencian Rodrigoa. Rodrigo kuitenkin pelasi lauantaina 85 minuuttia Valencian sarja-avauksessa, kapteeninnauha käsivarressaan. Lepakoiden valmentaja Marcelino vakuuttelikin, ettei Rodrigo ole lähdössä minnekään.

– Olemme tietoisia Rodrigon mahdollisesta siirrosta. Jossain vaiheessa siirto näytti lähes varmalta, ja seura kertoi minulle siitä viime tiistaina. Rodrigo itsekin kertoi minulle, että hän on siirtymässä Atlético Madridiin, Marcelino totesi lauantaina Football-Españan mukaan.

– Nyt se siirto on kuitenkin peruttu, valmentaja kuitenkin pamautti.

Se oli valmentajalta varsin suoraa puhetta, mutta kenties siirtoa ei silti voida vielä kokonaan unohtaa spekulaatioista. AS kertoi nimittäin heti seuraavana päivänä, että 60 miljoonan euron siirtoa puuhataan yhä. Sen toteutuminen riippuu kuitenkin myös siitä, onnistuuko Atlético myymään Ángel Correan.

La Gazzetta dello Sportin mukaan AC Milanin urheilutoimenjohtaja Paolo Maldini matkustaa näinä päivinä Madridiin ja pyrkii tekemään viimeisen yrityksen Correan hankkimiseksi. Kyse on pitkälti rahasta.

AC Milan tarjoaa Atléticolle yhteensä 45 miljoonaa euroa – bonuspykälineen päivineen – kun Atlético haluaisi argentiinalaisesta 45 miljoonaa plus 10 miljoonaa euroa lisää mahdollistan pykälien täyttyessä. Lähipäivinä nähtäneen, löytävätkö seurat kompromissin kymmenen miljoonan euron riitaansa.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Atléticon valmentaja Diego Simeone oli tuttuun tapaansa hyvin diplomaattinen pelaajasiirroista puhuessaan.

– Haluaisin, että kaikki hyvät jalkapalloilijat jäävät meille ja kaikki hyvät pelaajat tulevat meille. Siten voisimme aina muodostaa parhaan joukkueen kilpaillaksemme muita vastaan.

Jotta kolmiodraama Atléticon, Valencian ja AC Milanin välillä ei menisi liian yksinkertaiseksi, on myös Milanin pystyttävä myymään André Silva Correan siirron rahoittaakseen. Tulevat päivät näyttävät, pyörähtääkö siirtokaruselli huhujen mukaisesti, vai jäävätkö kaikki palikat nykyisiin lokeroihinsa.