Ei ole salaisuus, että Atlético Madrid on kiinnostunut Edinson Cavanin palveluksista. Vaikka uruguaylaisella on ikää 32 vuotta, ja pelikunnon kanssa ollut ongelmia, eivät tehot ole kadonneet. Tälle kaudelle Paris Saint-Germainissa on kertynyt 17 Ligue1 -ottelua, joissa on syntynyt yhtä monta maalia.

Cadena Cope kertoo melkoisesta tarjouksesta, jonka madridilaiset olisivat valmis tekemään ranskalaisjätille; vaihtokaupassa Cavanista liikkuisi toiseen suuntaan Diego Costa. Melkoisen ongelmalapsen maineessa olevan, nykyisin Espanjan kansallisuutta kantavan kärjen tie Atlétissa lienee joka tapauksessa jo kuljettu.

Costa on pelannut kaudella 21 ottelua La Ligaa, ja osunut niissä viidesti. Barcelona-ottelussa napattu suora punainen kortti, ja sitä seurannut reilu pelikielto lienevät viimeisiä nauloja 30-vuotiaan Rojiblanco-arkkuun. Röyhkeydellään niin maaliverkkoja kuin hermoja eri puolilla Eurooppaa kiristelleen pelaajan arvon on hieman vaikea uskoa PSG:n silmissä olevan Cavanin tasolla – vaikka väliin lyötäisiin tukku rahaakin.