Juventus eteni Mestarien liigan puolivälieriin voitettuaan Atléticon neljännesvälierien toisessa osassa Cristiano Ronaldon hattutempun myötä maalein 3-0.

Atlético oli voittanut ensimmäisen osan kolmisen viikkoa sitten Metropolitanolla 2-0 ja lähti siten puolustamaan kahden maalin johtoaan Torinon tiistaiseen iltaan.

Avausjakso oli täysin Juventuksen. Atlético lähti odotetusti puolustuskannalla otteluun, mutta Juventus sai pallon maaliin jo kolmannella minuutilla. Tuomari kuitenkin hylkäsi osuman Ronaldon osuttua Jan Oblakin käsiin ennen kuin pallo meni maaliin.

Se ei kuitenkaan pysäyttänyt Juventusta – päinvastoin. Loistavan avausjakson pelanneet italialaiset nappasivat ansaitusti johtoaseman itselleen avausjakson puolivälissä. Ronaldo voitti kaksinkamppailussa Juanfranin ja puski komeasti Juventuksen maalin etumatkalle.

Juventuksen toinen osuma nähtiin toisen jakson alussa. Maalintekijänä oli kukas muukaan Ronaldo ja maali syntyi samalla tavalla kuin ensimmäinenkin – päällä. Pusku ohitti voimattoman Oblakin.

Atlético sai pelistä hieman enemmän otetta toisella jaksolla kuin ensimmäisellä muutamalla formaatiomuutoksella. Maalipaikat jäivät kuitenkin Álvaro Moratan puskua lukuun ottamatta olemattomiksi.

Kamppailun viimeinen osuma nähtiin viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Toisella jaksolla sisään vaihdettu Ángel Correa kaatoi boksissa Federico Bernardeschin ja tuomari vei pallon pilkulle. Ronaldo ampui pilkun varmasti ohi Oblakin ja Juventus selvitti jälleen tiensä puolivälieriin.

Atlético ei laukonut ottelussa kertaakaan maalia kohti.