Juventus lähti tavoittelemaan pitkään himoitsemaansa Mestarien liigan voittoa tällä kaudella Cristiano Ronaldo uutena keulakuvanaan. Matka uhkaa kuitenkin tyssätä jo neljännesvälieriin, sillä Atlético Madrid oli otteluparin avausosassa parempi maalein 2-0 (lue raportti).

Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri myönsi, että Atlético osasi tehdä ottelusta vieraille erittäin vaikean.

– Atlético päästää vain vähän maaleja. Toisella puoliajalla pyrimme sopeutumaan siihen ja yritimme luoda paikkoja. Nyt tämä peli täytyy unohtaa ja valmistautua toiseen osaan, Allegri totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Meillä täytyy olla mahtava ilta, jotta pääsemme jatkoon. Tänään nukuimme ja olimme Atléticoa jäljessä. Teimme toisella puoliajalla virheitä.

Voitonhalusta Allegrin mukaan menestys ei jäänyt kiinni.

– On valhe väittää, ettemmekö haluaisi päästä jatkoon. Se on väärin. Kun pelataan tuollaista joukkuetta vastaan, ei virheisiin ole varaa. Atlético oli ovela ja keskittynyt erikoistilanteissaan.

– Atlético taisteli kakkospalloista. Kaksi viikkoa sitten he tekivät kaksi virhettä ja hävisivät. Tiesimme, että he tekevät vain vähän virheitä.

– Atlético saa aikaan sen, että oma joukkue pelaa huonosti. Kun me teemme samoin, sanotaan, että me pelaamme italialaisittain. Tuollaista joukkuetta vastaan pitää olla kärsivällinen. He eivät jätä yhtään tilaa.

[readmore from=Atletico-Madrid]

– Meillä oli kaksi selvää maalipaikkaa, muttemme tehneet maalia. Torinossa meidän pitää olla nopeampia ja tarkempia. Kyse ei ole intensiteetistä, vaan tarkkuudesta. Atlético voi puolustaa 85 minuuttia ja odottaa tilaisuuttaan. Se on yksi kaikkein hankalimmista joukkueista, Allegri tunnusti.

Cristiano Ronaldon maalittomuudesta Allegri ei ollut huolissaan.

– Minusta Cristiano pelasi hyvin. En sanoisi hänen tuottaneen pettymystä. Me olimme kehnoja joukkueena, ja siitä meidän pitää ottaa oppia.