Atlético Madrid tarrasi kiinni Mestarien liigan puolivälieräpaikkaan kukistettuaan Juventuksen keskiviikkona maalein 2-0. Vielä 0-0 -tilanteessa joukkueelta hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen Álvaro Moratan tekemä maali. Moni muu joukkue olisi saattanut kiistanalaisesta tuomiosta lannistua, mutta Atléticon maalin hylkääminen vain sisuunnutti.

Seuran puheenjohtaja Enrique Cerezo oli kuitenkin maalin hylkäämisestä raivoissaan. AS:n mukaan Cerezo jätti paikkansa Wanda Metropolitanon VIP-katsomossa tuomarin päätöksen jälkeen ja katsoi pelin loppuun stadionin sisätilojen kokoustiloissa televisiosta.

– Välillä Cerezo poistui huoneesta ja kommentoi jotain VAR:ia vastaan. Maalit hän katsoi televisiosta. Hän oli pöyristynyt. Ottelun päätyttyä Cerezo penäsi yhä: ”Kertokaa te siitä, tämä on häpeä”, toimittaja Mónica Marchante kertoi.

Atlético-pomo ei kuulunut VAR:n ylimpiin ystäviin ennen keskiviikkoakaan, ja nyt hän vastustanee sitä entistäkin jyrkemmin. ”Ennen VAR:ia meillä oli yksi ongelma, nyt niitä on kaksi”, Cerezon sanotaan lausahtaneen ennen Juventus-ottelua.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Myös Morata, joka teki hylätyn maalin, oli tuomarin päätöksestä tuohtunut. Moratan katsottiin työntäneen Juventuksen Giorgio Chiellinin nurin, mutta hyökkääjän mielestä kontakti oli hyvin kevyt.

– Tarvitaan vähän enemmän, jotta yksi maailman parhaista puolustajista kaatuu. Minun mielestäni se oli maali eikä rike. Luojan kiitos voitimme eikä meidän tarvitse valittaa tästä maalista, Morata totesi ottelun jälkeen.

– Juuri tällä hetkellä en pidä VAR:ista. Ehkä kuitenkin tykkään siitä silloin, jos minun hyväkseni vihelletään joskus rankkari VAR:n avulla.

Lähde: AS