Diego Simeone ei usko Barcelonan karanneen: ”Olen optimisti”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan lauantainen tasapeli tarjosi Atlético Madridille oivan tilaisuuden kuroa kiinni eroa sarjakärkeen. Toisin kuitenkin kävi, sillä Atlético taipui Sevillassa Real Betisille 0-1, ja ero kärkeen pysyi sunnuntainkin jälkeen kuudessa pisteessä.

Atléticon luotsi Diego Simeone ei jäänyt tappiolla jossittelemaan, vaan antoi vastustajalle täyden tunnustuksen.

– Laitoin jo avaukseen Ángel CorreanÁlvaro MoratanAntoine Griezmannin ja Thomas Lemarin. Halusimme löytää aukkoja puolustuksesta, mutta pelin kuva oli selkeä. Molemmilla joukkueilla oli vain vähän maalipaikkoja, Betis hyödynsi rankkarinsa ja voitti pelin ansaitusti, Simeone totesi BeINSportille AS:n mukaan.

Álvaro Morata jäi debyytissään maaleitta, mutta Simeone osasi antaa arvoa hyökkääjän pelille.

– Morata teki hyvin töitä ja pelasi hyvällä asenteella. Hän on ollut kanssamme vain muutaman päivän. Toivotaan, että hän löytää tien maalintekoon, sillä tarvitsemme häntä.

– Hyökkääjillä oli vain vähän maalipaikkoja. Emme löytäneet ratkaisuja maalin lähellä. Betis on myös yksi sarjan parhaista joukkueista, joka taistelee jokaisessa ottelussa, Simeone kehui.

Argentiinalainen ei suostunut käsittelemään tappiota hukattuna tilaisuutena, vaan näki pilvessä myös hopeareunuksen.

– Minä näen tilanteen päinvastoin. Olen optimisti. Onneksi Barcelona pelasi tasan eikä kasvattanut etumatkaansa. Sarja on pitkä, ja täytyy jatkaa taistelua, Simeone totesi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää