Atlético Madrid voitti lauantaina sarjanousija Huescan 3-0. Ottelu pelattiin El Alcorazilla.

Vieraat Madridista siirtyivät johtoon 31. minuutilla Lucas Hernándezin osumalla. Koke ajoi ahnaasti kohti päätyrajaa ja syötti pallon rangaistusalueen poikki Lucasille, joka painoi pelivälineen ensikosketuksellaan reppuun.

1 - Lucas Hernandez has scored his first goal for @atletienglish in all competitions (107 appearances). Premiere.

Huescalla oli omat paikkansa ensimmäisellä jaksolla, mutta kehno viimeistely ja Atléti-vahti Jan Oblak pitivät vieraiden maalin koskemattomana.

Toista jaksoa oli pelattu seitsemän minuuttia, kun Atléti tuplasi johtonsa. Antoine Griezmann keskitti pallon sankan sumun keskeltä Santiago Ariasille, joka viimeisteli lähietäisyydeltä. Arias ja Lucas eivät olleet aikaisemmin tehneet maaliakaan madridilaisille.

Ensimmäisen maalin alustanut Koke sai kunnian niitata ottelun pakettiin. Hän oli ensimmäisenä paikalla pallon pomppiessa yläriman kautta takatolpalle.

Atlético Madrid jatkaa taulukossa toisena 41 pisteen turvin. Ottelun vähemmän pelanneella sarjakärjellä Barcelonalla on 43 pistettä. Jumbojoukkue Huesca jatkaa taisteluaan edessä häämöttävää putoamista vastaan. Se on kerännyt 20 ottelusta vain 11 pistettä.