Atlético Madrid voitti lauantaina Alavésin La Ligassa 3-0. Ottelu pelattiin Wanda Metropolitanolla.

Atlético de Madrid

@Atleti
🏧👥 | ALINEACIÓN
1⃣1⃣ ¡Aquí tenemos el ONCE para la matinal de hoy!
🔴⚪🔴 ¡Atleti, yo te amo! 🎶
#AúpaAtleti #AtletiAlavés

Deportivo Alavés

@Alaves
#AtletiAlavés 👥 | Ellos son los elegidos 👇

#GoazenGlorioso 🔵⚪🔵

Ottelun ensimmäinen osuma nähtiin 25. minuutilla. Thomas Lemar pelasi mainion pallon oikealle laidalle Santiago Ariasille. Kolumbialaispakki kirmasi kohti päätyrajaa ja lähetti laatukeskityksen maalille ja Nikola Kalinić ohjasi pallon sisään vatsallaan.

Viime kesänä AC Milanista hankittu Kalinić on tällä kaudella onnistunut maalinteossa vain kerran ennen tätä päivää. Hän iski yhden osuman Copa del Reyn 4-0-voitossa UE Sant Andreuta vastaan.

Avauspuolikas ei kuitenkaan sujunut ihan kotijoukkueiden toiveiden mukaan. Atlétin luottopakki Lucas Hernández jouduttiin ottamaan vaihtoon, kun hänen polvensa jäi kaksinkamppailutilanteessa Jonathan Callerin alle. Hernández yritti vielä jatkaa pelaamista, mutta pian hänet korvasi omasta loukkaantumisestaan toipunut José María Giménez.

Ottelua oli jäljellä vajaa kymmenen minuuttia, kun kotijoukkueen kipparina toiminut Antoine Griezmann laittoi pelin pakettiin. Maali oli oivallinen näyte Atlétin vastahyökkäysten pelikirjasta. Pallo oli muutamassa sekunnissa toimitettu omalta puoliskolta Griezmannille, joka ryntäsi läpiajoon. Hän ujutti pallon ohi Alavés-vahti Fernando Pachecon. Peliväline kimposi vielä tolpasta takaisin, mutta Griezmannilla oli helppo työ laittaa se tyhjiin.

Rodri sai vielä kunnian laukoa loppulukemat taululle. Hän sai tuhannen taalan paikan ja käytti sen, kun Pacheco torjui Ángel Correan tulisen kudin eteensä.

Atlético Madrid on nyt pelannut kymmenen ottelua putkeen tappioitta. Sen viimeisin häviö tuli lokakuussa Mestarien liigassa Borussia Dortmundille lukemin 0-4.