Atlético Madrid voitti lauantaina Getafen La Ligassa 2-0. Ottelu pelattiin Coliseum Alfonso Pérezillä.

Vierasjoukkue Atléticon sankariksi nousi kesällä seuraan siirtynyt ranskalaislaituri Thomas Lemar, joka oli pääosassa molemmissa maaleissa.

Ensimmäinen osuma syntyi 14. minuutilla, kun Lemar pommitti reilusta 25 metristä ylärimaan. Voimakas laukaus kimposi Getafe-vahti David Sorian selkään, josta pallo jatkoi matkaansa maaliin.

Toisessa maalissa Lemar oli itse aloittamassa ja lopettamassa hyökkäystä. Hän sai juoksunsa päätteeksi pallon Kokelta rangaistusalueelle, kiersi Sorian ja siirsi pallon tyhjään maaliin.

Getafen takaa-ajo koki 67. minuutilla kovan kolauksen, kun hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Iván Alejo sai suoran punaisen kortin taklattuaan Saúl Ñíguezia sääntöjen vastaisesti.

Atlético-luotsi Diego Simeone on lauantain jälkeen yhä voittamaton Getafea vastaan. Simeonen Atlético on nyt kohdannut Getafen 14 kertaa, eikä se ole hävinnyt kertaakaan. Hän on voittanut Getafea vastaan 12 kertaa. Getafe ei ole onnistunut kertaakaan edes maalinteossa Simeonen ryhmää vastaan.