Atlético Madrid voitti AS Monacon vierasottelussa Mestarien liigan avauskierroksella 2-1-lukemin.

Helpolla madridilaisseura ei pisteitä hakenut, sillä se joutui tappioasemaan reilun varttitunnin pelin jälkeen. Samuel Grandsir käytti Atlético-puolustuksen pienen sekoilun hyväkseen ja vei kotijoukkueen johtoon.

Atléticon tasoitus nähtiin puolen tunnin kohdalla. Antoine Griezmann jatkoi pelivälineen tyylikkäästi ilmasta Diego Costalle, joka karkasi läpiajoon ja sijoitti pallon etukulmasta maaliin.

3 - Atletico de Madrid top-scorers in Champions League:

1 - Antoine Griezmann: 17
2 - DIEGO COSTA: 9
3 - Saúl Ñíguez: 8

Duo.

Ottelun viimeiseksi jäänyt osuma nähtiin aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Koken keskitys löysi José María Giménezin, joka puski pallon voimalla verkon perukoille.

Toisella puoliajalla ei enää osumia nähty, joten Atlético voitti kamppailun 2-1. Myös toinen avauspäivänä Mestarien liigassa pelannut espanjalaisjoukkue FC Barcelona vei kolme pistettä eli La Liga seurat ovat aloittaneet ilman pistemenetyksiä.