Arthurin äiti Lucia hermostui Twitterissä Barcelonan managerille Quique Setiénille, joka kritisoi brassipelaajaa lauantain Celta Vigo -ottelun alla.

Arthuria viedään nyt kovaa vauhtia Juventukseen, jonka 80 miljoonan euron tarjous pelaajasta on hyväksytty. Barcelona on samaan aikaan hankkimassa Juventus-pelaaja Miralem Pjanicin 70 miljoonalla eurolla Camp Noulle yllättävän vaihtokaupan saattelemana.

Setiénin mukaan seurajohto ei ole kertonut hänelle, että Arthur olisi jättämässä Barcelonan tänä kesänä (lue lisää). Setién on kuitenkin puhunut avoimesti sopeutumisongelmista, joista Arthur on hänen mielestään kärsinyt hänen aikakautensa aikana.

– Hän ei ole ensimmäinen pelaaja, joka saapuu seuraan suurella innokkuudella, mutta ei tuota hedelmää. Sitä tapahtuu monille joukkueille ja pelaajille, Setién saneli AS:n mukaan.

– Ehkä häneltä puuttuu jatkuvuutta. Jalkapalloilijassa on hankala muuttaa sellaisia puolia, joita muut valmentajat ovat kehuneet. Kun he kehuvat sitä, miten hän on hyvä pitämään pallon itsellään, ja me haluamme pelata sen 1-2 kosketuksella eteenpäin, tilanne on mutkikas.

– On myös mahdollista, että häneltä puuttuu hieman fyysisyyttä, mutta hän on oikealla polulla.

Setiénin kommentit eivät Arthurin äitin mieltä lämmittäneet.

– Hyvä luoja, nyt he yrittävät syyttää pelaajan heikkouksia, Lucia kirjoitti, viitaten ilmeisesti siihen miksi seura on myymässä Arthurin eteenpäin.

Lúcia DMELLO

@LuciaprLucia

ᴀᴅʀɪᴀ́ɴ sᴀ́ɴᴄʜᴇᴢ

@_AdrianSnchz
Mira como contigo Quique!

Helena Condis Edo

@HelenaCondis
Setién:”Arthur no es el primero ni el último q fichó x un club con grandes expectativas q no fructifican. Quizás le faltó un poco de continuidad. No es fácil cambiar cosas que otros entrenadores le han dicho q estaban bien como retener el balón cd nos queremos jugar a dos toques”
Meu Deus,agora começaram até colocar defeitos no jogador

Arthurin siirto Juventukseen virallistetaan tiettävästi tulevien päivien aikana. 23-vuotias keskikenttämies ei kuitenkaan ole jättämässä seuraa ennen La Liga -kauden päättymistä.