Quique Setiénin mukaan hänelle ei olla kerrottu Arthurin lähdöstä, kannustaen brassipelaajaa pysymään keskittyneenä loppukauden otteluihin Juventus-spekuloinnista huolimatta.

Arthur siirtyy tiettävästi Juventukseen 80 miljoonalla eurolla Miralem Pjanicin saapuessa samalla ovenavauksella Camp Noulle 70 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan. Siirtoikkuna ei aukea vielä hetkeen, mutta vaihtokauppa pyritään virallistamaan viikon loppuun mennessä.

Barcelona kohtaa lauantaina Celta Vigon, eikä Setién suunnittele jäädyttävänsä Arthuria joukkueen kokoonpanosta, vaikka häntä viedäänkin huhuissa pois seurasta.

– Tämä on täysin epätavallista toimintaa. Periaatteessa Arthur on yhä käytettävissäni. Hän on muiden tavoin tärkeä pelaaja. Hän on mukana harjoituksissa, kokoonpanossa ja saattaa pelata, Setién kertoi ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa Goalin mukaan.

[readmore from=Arthur]

– Toivon etteivät siirtopuheet vaikuta häneen, ja että hän tulee antamaan kentällä kaikkensa. Kaikkien tällaisissa tilanteissa olevien pelaajien on ymmärrettävä, ettei kausi ole vielä ohi, ja että heidän on pyrittävä voittamaan mestaruus ja pelattava hyvin niin pitkään kun he seuraansa edustavat.

– Seura ei ole kertonut minulle Arthurin lähdöstä. Hän tulee olemaan kansamme kauden viimeiseen peliin asti. Jos siirto tapahtuu, yritän vakuuttaa häntä jättämään hyvän kuvan itsestään. Tärkein asia on olla rehellinen viimeiseen päivään saakka.