Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici vahvistaa, että seura neuvottelee Barcelonan kanssa vaihtokaupasta, jossa Arthur Melo siirtyisi Italiaan ja Miralem Pjanić Espanjaan. Kumpikin keskikenttäpelaaja on kuitenkin suostuteltava siirtoon ensin.

Arthur, 23, on tehnyt julkisestikin selväksi, että hän ei halua lähteä Barcelonasta, mutta Juventus aikoo jatkaa yhä yrittämistä. Paratici kertoi Sky Sport Italialle, että neuvottelut ovat kuitenkin tauonneet La Ligan ja Serie A:n palattua koronatauoiltaan.

– Olemme puhuneet Barcelonan kanssa useasti, mutta tällä hetkellä kaikki joukkueet pelaavat tärkeitä pelejä.

[readmore from=Arthur]

– Kyse ei ole kesäkuun 30. päivästä tai ajasta sitä ennen tai sen jälkeen, vaan siitä, että monien osapuolten on päästävä yhteisymmärrykseen ja molemmat pelaajat on vakuutettava [siirrosta]. Siksi tässä ei ole kyse päivistä.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién myönsi aiemmin tässä kuussa, että Arthurin tulevaisuudesta on keskusteltu.

– Pitää paikkaansa, että olemme jutelleet jostain, mutta emme hirveästi.

– Tämänhetkinen tilanne on erilainen kuin normaalisti, ja se vaikuttaa siirtomarkkinoihin, sanoi Setien viitaten koronaviruspandemiaan.

– Haluan tehdä selväksi, että minä luotan kaikkiin pelaajiin, jotka ovat tällä hetkellä joukkueessani, ja tarvitsen heitä kaikkia, koska pelejä on paljon.

– Ulkopuolisten spekulointia en aio kommentoida.