Arthur on ollut viime aikoina vahvojen siirtohuhujen kohteena.

Barcelonalaismedioiden mukaan Barcelona olisi antanut Arthurille ja Juventukselle luvan neuvotella keskenään sopimuksesta.

Barcelona tarvitsee rahaa muun muassa Lautaro Martínezin hankkimiseen ja Arthurin myynti on vaihtoehto, mitä Barcelonan seurajohto harkitsee tosissaan.

Barcelonaa pelaajaurallaan viiden vuoden ajan edustanut ja seurassa Ballon d’Orin voittanut Rivaldo ei näe järkeä maanmiehensä mahdollisessa myynnissä.

– Barcelonan ympärillä pyörii paljon siirtohuhuja ja Arthurin mahdollisesta myynnistä on puhuttu. Uskon niiden olevan vain huhuja ja odotan Arthurin pelaavan Barcelonassa vielä vuosien ajan. Maanmieheni ei ole pelannut siellä vielä edes kahta täyttä kautta. Hän saapui seuraan potentiaalisena Xavin manttelinperijänä samanlaisen pelityylinsä vuoksi. Ei ole järkeä myydä häntä 23-vuotiaana, kun hänellä on koko ura vielä edessä, Rivaldo totesi.

Rivaldon mielestä Barcelona tekisi itselleen hallaa myymällä Arthurin – myös Neymarin suhteen. Arthur ja Neymar ovat hyviä ystävyksiä, ja Rivaldon mukaan Arthurin myyminen saattaisi vaikeuttaa Neymarin paluuta.

– Arthurilla on loistavat välit Neymarin kanssa ja hänen myyminen saattaisi vaikuttaa myös Neymarin paluuseen. Luonnollisesti Arthurin mahdollinen myynti tuskin muuttaisi Neymarin ja Barcelonan yhteisymmärrystä sopimuksesta mihinkään suuntaan, mutta mielestäni on tärkeää pitää tietyt pelaajat seurassa. Arthurin pitäminen seurassa saattaisi helpottaa Neymaria palaamaan.