Yleisesti uskotaan, että Barcelonan tulevan kesän kenties tärkein siirtokohde on argentiinalaishyökkääjä Lautaro Martínez. 22-vuotias Lautaro on tehnyt tällä kaudella Internazionalelle 16 maalia 31 ottelussa.

Sekin on tiedossa, että Lautaro ei kovin halvalla Interistä irtoa. Siirtokesästä odotetaan muutenkin hiljaisempaa koronaviruspandemian vuoksi. Tai ainakin rahaa uskotaan liikkuvan huomattavasti aiempia kesiä vähemmän.

Siksi Lautaron hankkimisessa Barcelonaan spekuloidaan myös sillä, että Interin pyyntihintaa 111 miljoonaa euroa (Martínezin sopimuksen ulosostohinta) voitaisiin alentaa liittämällä joku Barcelonan pelaaja osaksi kauppaa. Inter ehdotti Sportin mukaan jo suoraa vaihtokauppaa Antoine Griezmanniin, mutta tämän ehdotuksen Barca torppasi heti ”sulana hulluutena”.

Gazzetta dello Sport nostaa kuitenkin esiin viisi muuta pelaajaa, jotka Inter voisi hyväksyä Lautaro-siirron osamaksuna. Heidän ykkösvalintansa olisi 23-vuotias keskikenttäpelaaja Arthur Melo.

Tekninen ja tunnollisesti taktiikkaa noudattava Arthur vahvistaisi Interin keskikenttää. Barcelonan ei kuitenkaan uskota olevan halukas Arthurista luopumaan. Brasilialainen on itsekin tyytyväinen oloonsa Barcelonassa ja opiskelee jopa katalaania.

[readmore from=Martinez-Lautaro]

Seuraavina vaihtoehtoina lehti nostaa esiin laitapuolustajat Nelson Semedon ja Junior Firpon. He eivät kuitenkaan ole korkealla Inter-valmentaja Antonio Conten prioriteettilistalla.

Inter voisi olla kiinnostunut myös kahdesta lupaavasta Barcan akatemian kasvatista, jotka ovat parhaillaan lainalla toisissa La Liga -seuroissa. 21-vuotiaat Carles Aleña ja Marc Cucurella ovat lyöneet läpi Real Betisissä ja Getafessa, ja Inter voisi olla halukas nuorukaisten uran seuraavaksi etapiksi.

Lähde: Sport