Chelseaan siirtyvältä maalivahdilta tunteikas jäähyväiskirje: ”Tänään lähden kotoani…”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Athletic Bilbaon kannattajat saivat pettyä keskiviikkona pahemman kerran, kun joukkueen 23-vuotias tähtimaalivahti Kepa Arrizabalaga siirtyi Chelseaan maalivahtien ME-summalla, 80 miljoonalla eurolla. Mittava siirtokorvaus tekee muutenkin vakavaraiselle seuralle toki hyvää, mutta epäilemättä monen tulee vielä Kepaa ikävä.

Ja eiköhän tunne ole molemminpuolinen. Kepa on pelannut lähes koko tähänastisen uransa Athleticissa, ja nyt hän julkaisi haikein mielin jäähyväiskirjeen vanhan seuransa kannattajille. Kepa kirjoitti kirjeen sekä baskiksi että espanjaksi.

– Tänään on päivä, kun lähden kotoani Athleticista. Tämä on ristiriitaisten tunteiden päivä, sillä lähden seurasta, jossa aloitin 9-vuotiaana. Olen kasvanut täällä ihmisenä ja jalkapalloilijana.

– Ymmärrän, että jotkut kannattajat ymmärtävät päätökseni, ja jotkut toiset eivät. Kaikkien tulee kuitenkin tietää, että tein ratkaisun tyynenä ja vastuullisesti.

– Ei ollut helppoa jättää kaikkea, jonka eteen olen tehnyt töitä niin monta vuotta. Niin paljon uurastusta, kokemuksia ja sitoutumista, jotta lapsuuteni tavoite toteutuisi, Kepa haikailee kirjeessään.

– Joskus jalkapalloilijan ammatissa pitää kuitenkin ottaa askelia eteenpäin ja kohdata henkilökohtaisia haasteita, jotta voi kehittyä urallaan. Olen analysoinut, mikä on minun itseni parhaaksi ja siksi totesin, että Chelsean tarjoama mahdollisuus on paras päätös tulevaisuudelleni. Se ei kuitenkaan tarkoita, että unohtaisin Athleticin arvot, joita olen vaalinut 15 vuotta.

– Joka kerta, kun olen astunut San Mamesille, olen tuntenut olevani etuoikeutettu ja olen aistinut rakkautenne ja voimanne. Tulen olemaan ikuisesti teille velassa siitä, mitä saitte minut tuntemaan, Kepa kirjoitti hyvästeiksi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden