Koronaviruspandemia on iskenyt rajusti myös Atlético Madridin talouteen. Pelaajia myytäneen kesän siirtoikkunassa enemmänkin, jotta seuran kassassa ei ala pohja pilkottaa. Kenties tulijoitakin on, mutta enemmän ovi käynee ulospäin.

Yksi siirtolistan ensimmäisistä nimistä lienee kolumbialainen laitapuolustaja Santiago Arias. Arias on pudonnut oikean laitapuolustajan tontilla hierarkiassa kolmanneksi. Kieran Trippier on valmentaja Diego Simeonen luottomies, ja vaikeasta loukkaantumisestaan toipunut kroatialainen Sime Vrsaljko hyvä tuuraaja.

28-vuotias Kolumbian maajoukkueen luottopelaaja siirtyi Atléticoon PSV Eindhovenista kesällä 2018. Atlético maksoi Ariasista 11 miljoonaa euroa. Hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2023, mutta näillä näkymin matka voi jatkua Madridista toisaalle kuitenkin jo pian.

Ensimmäisellä kaudellaan Atléticossa Arias pelasi kaikkiaan 33 ottelua, ja oli usein avauskokoonpanossa. Tällä kaudella minuutteja on tullut kuitenkin vain 869, yhteensä 11 ottelussa. Peleistä seitsemän on ollut La Liga -otteluita.

[readmore from=Arias-Santiago]

Transfermarkt arvioi Ariasin 12 miljoonan euron arvoiseksi, joten seuralla lienee hyvät mahdollisuudet saada omansa takaisin. Kiinnostujia on AS:n mukaan jonoksi asti.

Ariasin perässä ovat tiettävästi ainakin Serie A:n suurimpiin seuroihin kuuluvat AS Roma, Internazionale ja Napoli. Myös Turkin suurseura Galatasaray on mainittu kiinnostuneiden joukossa. Näyttää joka tapauksessa hyvin mahdolliselta, että Atlético Madrid Ariasin kesän siirtoikkunassa myy.