Kauden ensimmäinen el Clásico pelataan sunnuntaina Camp Noulla, kun Barcelona isännöi Real Madridia La Ligan kymmenennellä kierroksella.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti käväisi lauantaina lehdistötilaisuudessa.

Ancelotti ei ole koskaan voittanut ottelua Camp Noulla. Ancelotti muistutti myös, ettei Clásicon arvo ole pudonnut vuosien saatossa, vaikka useat tähtipelaajat ovat poistuneet Real Madridista ja Barcelonasta.

– Real Madridin ja Barcelonan välinen vastakkainasettelu on hyvin suurta. Sitä voi verrata Milanon derbyyn tai Chelsea-Tottenhamiin. En ole koskaan voittanut Camp Noulla, joten nyt on oikea aika voittaa. Puhumme kuitenkin kolmesta pisteestä ja pisteitä on saatava jokaisesta ottelusta, jotta voimme voittaa La Ligan mestaruuden. El Clásico on erityinen ottelu. Nyt Clásicossa pelaa eri pelaajat ja mielestäni Barcelonan nuoret pelaajat ovat loistavia. Clásico on aina olemassa, vaikka Leo Messi, Cristiano Ronaldo ja Sergio Ramos ovatkin lähteneet, Ancelotti muistutti.

Barcelona on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Ancelottin mukaan Clásicossa ei ole suosikkeja.

– En tiedä, kumpi saapuu otteluun paremmassa iskussa. Clásicossa ei ole suosikkeja. Barcelona on pelannut hyvin edellisissä otteluissaan. On monia eri asioita, jotka vaikuttavat Clásicon kaltaiseen otteluun.

El Clásico käynnistyy sunnuntaina klo 17.15.

Lähde: MARCA