Real Madridin presidentti Florentino Pérez kaavailee seuran entisestä pelaajasta Xabi Alonsosta korvaajaa joukkueen päävalmentajalle Zinédine Zidanelle, kertoo Mundo Deportivo.

Lehden mukaan Pérez on ollut tyytmätön Zidaneen jo jonkin aikaa, eikä keskiviikkona Mestarien liigassa kärsitty 0-3-tappio Paris Saint-Germainille ole varmasti helpottanut ranskalaisvalmentajan tilannetta.

Zidane voitti Mestarien liigan kolmesti putkeen valmentaessaan Madridia ensimmäistä kertaa, mutta hänen toinen pestinsä Los Blancosin peräsimessä ei ole vielä antanut merkkiä paremmasta.

Madrid on pelannut tällä kaudella viisi ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden sekä pelannut kahdesti tasan. Vaihtelevia tuloksia isompi huolenaihe on ollut neuvottoman oloinen joukkue, jolla ei ajoittain tunnu olevan yhteistä suunnitelmaa. Tämä korostui etenkin keskiviikkona PSG:n vieraana.

Mundo Deportivon mukaan Pérez epäröi Zidanen pätevyyttä tehtävään jo kesän harjoituskaudella. Lehti kertoo Pérezin sanoneen, että Alonson päästäminen Madridin organisaatiosta Real Sociedadin kakkosjoukkueen valmentajaksi oli virhe.

Alonso on Pérezin listalla jopa Madridin kakkosjoukkuetta luotsaavan seuralegenda Raúlin edellä. Mundo Deportivon mukaan Pérez pitää Alonsoa luonteeltaan ja taktisesti vahvempana. Alonso pelasi Real Madridissa vuosina 2009-2014.