Viime viikonloppuna Real Betisissä ensimmäisen ottelunsa pelannut keskikenttäpelaaja Carles Aleñá on joutunut sulkemaan tilinsä mikroblogipalvelu Twitterissä.

Aleñá, 22, joutui Betisin paikalliskilpailijan Sevillan kannattajien silmätikuksi vierailtuaan keskiviikkona El Largueron radiohaastattelussa. Lähetyksen juontaja Manu Carreño kysyi Aleñálta, onko hänestä tullut ”antisevillista”, eli Sevilla FC:n vihaaja.

– No, totuus on, että tietysti. Betisiin saapuessa huomaa, kuinka intensiivinen kilpailu kaupungissa on [Betisin ja Sevillan välillä], sanoi Aleñá AS:n mukaan.

– Minä olen täysin omistautunut Real Betisille.

Aleñá vastasi kysymykseen naureskellen, mutta lumipallo lähti toden teolla pyörimään ja kasvamaan, kun eräs radiokanavan työntekijöistä kirjoitti hänen sanomisensa sosiaaliseen mediaan. Pilke silmäkulmassa annettu kommentti sai tekstimuodossa täysin erilaisen sävyn, ja Sevillan kannattajat rupesivat solvaamaan Aleñáa.

Kuvakaappaus Twitteristä.

Lopulta Aleñá sulki torstaina tilinsä Twitterissä, vaikka moni puolustikin häntä ja sanoi, että hänen antamansa kommentti oli irrotettu asiayhteydestä.

Aleñá herätti huomiota myös sanomalla, että ei välttämättä kieltäytyisi Real Madridin tarjouksesta, jos hän saisi sellaisen tulevaisuudessa. Aleñá liittyi Barcelonan organisaatioon jo seitsemänvuotiaana ja edusti katalonialaisseuraa yhtäjaksoisesti vuodenvaihteeseen asti ennen lainasiirtoaan Betisiin.

– Jalkapallossa voi tapahtua kaikenlaista, joten eihän sitä koskaan tiedä. Totta kai he ovat vihollisia, koska olen koko elämäni kannattanut Barcelonaa. Ei se siis helppoa olisi, mutta minulle on opetettu, ettei koskaan pidä sanoa ei koskaan. Pelissä on niin monia palasia.