Näin alasarjaseura shokeerasi mahtavan Real Madridin Copa del Reyssä – katso ottelukooste vaatimattomissa oloissa pelatusta ottelusta

© Kuva: Getty Images

Real Madrid hävisi keskiviikkona ensimmäisen kerran 11 vuoteen alemmalla sarjatasolla pelaavalle joukkueelle, kun se sai taipua Segunda B:ssä pelaavalle Alcoyanolle jatkoajan jälkeen maalein 1-2Alcoyanazon arvoa nostaa sekin, että altavastaaja teki voittomaalinsa alivoimalla. Hyökkääjä Ramón Lopéz ajettiin toisen varoituksen myötä ulos 110. minuutilla, ja viisi minuuttia myöhemmin Juanan Casanova teki ottelun voittomaalin.

Alcoyano jakoi pikkutunneilla Twitterissä linkin reilut kahdeksan minuuttia pitkään ottelukoosteeseen. Kuten kuvista näkyy, pelattiin peli olosuhteissa, joihin La Liga -miljonäärit eivät ole viime vuosinaan välttämättä niin tottuneet. Niinpä maaleja tekikin enemmän kotijoukkue.

Toppari Éder Militão vei vielä avausjakson päätteeksi Los Blancosin johtoon uransa ensimmäisellä maalilla seurassa, mutta José Solbes tasoitti 80. minuutilla, ja jatkoajalla Alcoyano ratkaisi pelin edukseen. Sankarillinen oli myös 41-vuotiaan maalivahdin José Juanin peliesitys, sillä hän torjui ottelussa peräti kymmenen kertaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.