Jotkut pelaajat eivät vain sopeudu tiettyihin seuroihin. Sopeutumisen tiellä saattaa olla uusi ja tuntematon pelitapa, loukkaantumiskierre tai jokin muu, välillä täysin selittämätönkin, tekijä.

Hyökkääjä Paco Alcácer ei tuntunut saavaan peliään millään käyntiin Barcelonassa. Kelvollista ottelua seurasi useampi ailahtelevainen esitys.

Alcáceria, 25, pidettiin yhtenä Espanjan lupaavimpana hyökkääjänä, kun hän siirtyi Valenciasta Barcelonaan kesällä 2016. Kaksi vuotta Kataloniassa laskivat miehen osakkeita kuitenkin huomattavasti.

Päättyneessä siirtoikkunassa Barcelona lainasi Alcácerin Saksan Bundesliigan Borussia Dortmundiin. Hän on ollut vielä Saksassakin vaihtopelaajan roolissa, mutta tehoja on tullut aivan erilaiseen tahtiin.

Lauantaina Alcácer iski hattutempun Bundesliigan ottelussa Augsburgia vastaan. Hän ratkaisi 4-3-voiton joukkueelleen ampumalla vapaapotkun sisään lisäajalla.

Alcácerilla on nyt kasassa kuusi maalia kolmessa Bundesliigan ottelussa, jotka hän aloitti kaikki penkiltä. Peliminuutteja hänellä on vyöllään Saksan pääsarjassa 81, joten maaleja on syntynyt keskimäärin 13,5 minuutin välein.