Tappio Supercopassa. Köysissä niin Copa del Reyssä kuin Mestarien liigan pudotuspeleissäkin. La Ligan mestaruushaaveiden kannaltakin vaikuttaa tukalalta, kun Cádiz nousi Camp Noulla 1-1-tasapeliin. Ilmassa on suuri uhka, että Barcelona pelaa toisen peräkkäisen kauden ilman pokaalin pokaalia.

Kokenut puolustaja Jordi Alba olikin ärtynyt tullessaan Cádiz-pelin jälkeen median eteen. Alban mukaan selittelyille ei ole enää sijaa.

– Tämä on meidän syymme. Olemme todella allapäin. Hallitsimme peliä, mutta Cádiz tukki linjat…

– Syypäitä olemme me. Tämä oli ainutlaatuinen tilaisuus kuroa eroa kärkeen kiinni, muttemme onnistuneet siinä tänään. Pelejä on vielä paljon, mutta emme saa päästää näitä pisteitä karkaamaan.

– Tekosyitä ei ole. Meidän pitää parantaa monia asioita, mutta tällaista ei saa enää tapahtua. Olemme yhä elossa kolmessa kilpailussa, mutta toistan: tämä oli hukattu tilaisuus, Alba puhisi.

Yhtä pettynyt oli myös toppari Gerard Piqué.

– Tämä sattuu todella paljon, sillä Atléticon tappio antoi meille mahdollisuuden. Loimme aika paljon paikkoja pelissä, ja kaksi maaliamme hylättiin. Nämä kolme pistettä olisivat olleet tärkeitä, Piqué totesi.

– Jokainen peli, jota emme voita, vähentää mestaruusmahdollisuuksiamme. Sarjaa on vielä paljon jäljellä, eikä ero ole vielä tavoittamaton. Viime kädessä kaikki riippuu enemmän meistä kuin muista, sillä kaikki menettävät pisteitä.

[readmore from=Barcelona]

Puolustaja kommentoi myös polvensa kuntoa, sillä hän palasi toipilasjaksoltaan odotettua nopeammin.

– Olen hieman väsynyt, mutta iloinen, koska palasin näin pian. En odottanut sitä. Toipuminen sujui hyvin ja pelituntuma alkaa palata.

Lähde: AS