Laitapuolustaja Jordi Alba pelaa Barcelonan edustusjoukkueessa jo seitsemättä kauttaan ja kuuluu vuodesta toiseen joukkueen ehdottomiin profiilipelaajiin. Alban sopimusta ei kuitenkaan ole uusittu sitten kesän 2015, ja miehen jatko seurassa alkaa hiljalleen näyttää ainakin aavistuksen epävarmalta.

Maaliskuussa 30 vuotta täyttävän Alban kontrahti umpeutuu kesällä 2020, ja mikäli yhteisymmärrystä ei löydy, voi edessä olla siirto uusiin ympyröihin. Tahto jatkosopimukseen on tiettävästi yhteinen, mutta osapuolet eivät ole lähestyneet neuvotteluissa toistaiseksi riittämiin. Alba kokee ansaitsevansa tuntuvan palkankorotuksen, mutta Barcelona-johto ei ole liksan noston suuruudesta yhtä mieltä.

Albaa onkin viety siirtohuhuissa muun muassa Manchester Unitediin, mutta italialaisen Tuttosportin mukaan myös Juventus on miehestä erittäin kiinnostunut. Vanha Rouva haluaa voittaa lähitulevaisuudessa Mestarien liigan, ja mikäli Alba on saatavilla, ollaan Torinossa valmiita iskemään.

[readmore from=Alba-Jordi]

– Jatkosopimus ei riipu vain minusta, vaan myös seuralla on asiaan paljon sanottavaa, Alba kommentoi äskettäin tilannettaan AS:n mukaan.

– Kun tein sopimuksen Barcelonaan, en tehnyt sitä rahan takia. Päätin tulla tänne tunteen vuoksi ja koska tämä on kotini. Viime kädessä ei kuitenkaan riitä vain sanoa, että olen hyvä pelaaja, vaan myös teoilla on merkitystä.