Kerroimme tiistaina Marcan ja Fabrizio Romanon tietojen pohjalta, että Bayern Münchenin itävaltalaispuolustaja David Alaba olisi jo vastannut myöntävästi Real Madridille ja sopinut kesällä voimaan astuvasta nelivuotisesta sopimuksesta. Alaban agentti-isä George Alaba kuitenkin kiisti tiedot jo saman päivän aikana, ja nyt Saksan Sky on hämmentänyt soppaa entuudestaan.

Skyn tietojen mukaan mitään lopullista ei ole vielä päätetty, eikä Alaba myöskään ole käynyt vielä Real Madridin lääkärintarkastuksessa, kuten Marca kirjoitti.

Sky kertoo kuulleensa, että Real Madrid olisi toki kiilannut Alaba-kisassa paalupaikalle tarjottuaan pelaajalle 12-13 miljoonan euron vuosiansioita. Keskustelut kuitenkin jatkuvat yhä myös PSG:n, Manchester Cityn, Manchester Unitedin ja jopa Barcelonan kanssa.

[readmore from=Alaba-David]

Skyn mukaan mitään virallista ei Alaban tiimoilta ole vielä lähiaikoina luvassa, sillä hän aikoo tehdä lopullisen ratkaisunsa vasta huhti- tai toukokuussa. 28-vuotiaan Alaban agentti Pini Zahavi haluaa ehdottomasti odottaa vielä Barcelonan maaliskuisia puheenjohtajavaaleja. Mikäli ennakkosuosikki Joan Laporta voittaa vaalit, haluaa agentti käydä Laportan kanssa vakavat neuvottelut puolustajaa koskien. Kenties Barcelonalta on luvassa vielä rahakkaampi tarjous?

Alaban sopimus ammattilaisuran toistaiseksi ainoan seuransa (pl. lainapesti Hoffenheimiin) Bayern Münchenin kanssa päättyy tähän kauteen, joten hänestä ei tarvitse maksaa siirtokorvausta.