Real Madrid ja Manchester City iskevät yhteen keskiviikkona Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Estadio Santiago Bernabéulla. Viimeksi joukkueet kohtasivat samaisessa turnauksessa vuonna 2016, jolloin Los Blancos onnistui tiputtamaan Cityn välierävaiheessa, ja eteni lopulta mestaruuteen asti.

Cityn hyökkääjä Sergio Agüero ei ole liiemmin urallaan juhlinut, kun vastapuolella on ollut madridilaisten kapteeni Sergio Ramos. Argentiinalaishyökkääjä ei ole nimittäin koskaan poistunut kentältä voittajana, kun etunimikaima on ollut vastassa.

Kaksikko on kohdannut kentällä vuosien saatossa tähän mennessä yhteensä 13 kertaa. Yhdeksän kertaa viheriöltä on poistunut voittajana espanjalaistopparin edustama Real Madrid, ja viisi kertaa Agüeron edustama joukkue (Atlético Madrid tai Manchester City) on yltänyt tasapeliin.

Suurin osa otteluista on tosin käyty aikana, jolloin argentiinalaiskärki edusti Atléticoa. Tuolloin joukkueen valmentajana ei vielä toiminut Diego Simeone, joka on nostanut seuraan saapumisensa jälkeen Atlétin aivan uudelle tasolle.

Lähde: Marca