Athletic ja Barcelona iskevät yhteen sunnuntai-iltana Sevillassa Supercopan yksiosaisessa finaalissa.

Athletic eteni finaaliin kukistettuaan torstaina Real Madridin välierässä 2-1. Barcelona voitti Real Sociedadin sen sijaan rangaistuspotkukilpailussa.

Uransa viime keväänä lopettanut Aritz Aduriz matkusti Athleticin edustusjoukkueen luokse Sevillaan. Aduriz edusti kasvattajaseuraansa Athleticia 405 ottelussa, joissa syntyi komeat 172 täysosumaa.

Aduriz paljasti Marcelinon pyytäneen häntä joukkueen tueksi Andalusiaan.

– Edustusjoukkueen delegaatti lähetti minulle viestin kertoakseen, että Marcelino haluaa puhua kanssani.

– Marcelino kysyi minulta, haluaisinko liittyä joukkueen mukaan tukemaan heitä. Olin hyvin onnellinen kutsusta ja olen täällä auttamassa joukkuetta ja luonnollisesti nautin täällä olosta. Torstaina katsoin ottelun kotonani ja nautimme perheeni kanssa siitä valtavasti, Aduriz totesi Athleticin haastattelussa.

Aduriz oli voittamassa Athleticin kanssa Supercopaa vuonna 2015. Silloin Athletic kaatoi kaksiosaisessa finaalissa juuri Barcelonan. Aduriz teki otteluparissa neljä maalia.

– Barcelonan voittaminen kaksiosaisessa finaalissa oli upeaa. Tämä finaali on yhtä historiallinen, ellei jopa historiallisempi. Barcelonaa ja Real Madridia vastaan pelaaminen on hyvin vaikeaa. Jos joukkue kykenee voittamaan kummatkin, olisi se uskomatonta.