Real Madridin entinen hyökkääjä Emmanuel Adebayor on paljastanut millaisella raivolla José Mourinho aikoinaan kohteli kaikkia pelaajiaan, jopa Cristiano Ronaldoa.

Togon maajoukkuemies vietti toisen puoliskon kaudesta 2010/2011 Santiago Bernabéulla, kun Real Madrid hankki hänet lainasopimuksella Manchester Citystä.

14 ottelussa viisi maalia tehnyt Adebayor muisteli Sportsmailin haastattelussa, millaista oli pelata Mourinhon alaisuudessa ja Ronaldon joukkuetoverina Real Madridin paidassa.

– Realissa, johdimme ottelua 3-0 puoliajan jälkeen. [Mournho] tuli pukuhuoneeseen ja sekosi ihan täysin. Hän potki jääkaappia, potki televisiotam, heitti vettä. Hän tappoi kaikki.

– Muistan kun hän kerran tappoi Ronaldon sen jälkeen kun hän oli tehnyt hattutempun. Hän sanoi, ’kaikki sanovat että olet maailman paras pelaaja ja pelaat silti näin huonosti. Näytä minulle että olet paras!’.

– Cristiano hyväksyi sen. Ronaldo saattoi tehdä hattutempun mutta [Mourinho] puhui vain siitä tilanteesta minkä hän mokasi.

Adeboyor myös ihaili Ronaldon työmoraalia ja kykyjä, joita hän esitteli joukkuetovereilleen esimerkiksi Real Madridin harjoituksissa.

– Hän harjoitteli meidän kanssa kuin hän olisi harjoitellut lasten kanssa, Adebayor jatkoi.

– Hän syötti hänen selällään, otti pallon haltuun niskallaan. Hän kerran piti palloa viisi sekuntia yhdellä kosketuksella! Miten se edes on mahdollista?

– Kuntosalilla, wow… Sergio Ramos ja minä olimme vahvimmat. Mutta sitten tuli Ronaldo. ’Luuletteko että tämä on raskasta?’, hän kysyi. Me teimme viisi toistoa ja hän teki 30.