João Cancelo on siirtymässä Manchester Citystä lainalle Barcelonaan.

Sportin saamien tietojen mukaan Barcelona lähettää tuota pikaa lainatarjouksensa Manchester Citylle. Kyseessä olisi lainasiirto, jossa on mukana osto-optio. Osapuolet tapaavat toisensa alkuviikosta neuvotellakseen Cancelon lainasiirrosta.

Barcelonan on määrä maksaa Cancelon alkaneen kauden palkka kokonaisuudessaan.

Barcelonan seurajohtoon kuuluva Deco tapasi Jorge Mendesin viime viikolla. Kaksikko sopi keskenään strategiasta, jota Barcelona käyttää saadakseen Cancelon lainalle. Mendes on Cancelon agentti. Cancelo pudottaa palkkaansa päästäkseen lainalle Barcelonaan.

Cancelo, 29, ei kuulu Pep Guardiolan suunnitelmiin Manchester Cityssä. Cancelo vietti viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla Bayern Münchenissä. Cancelo ei ole mahtunut edes penkille Manchester Cityn kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona on optimistinen Cancelon lainasiirron toteutumisen suhteen.