Sevillan varapuheenjohtaja José María del Nido Carrasco on vahvistanut, että seura ei ole tarjoamassa topparilegenda Sergio Ramosille sopimusta.

Ramos, 37, sai jalkapallo-oppinsa Sevillassa ja teki läpimurtonsa seuran edustusjoukkueessa ennen kuin siirtyi Real Madridiin, jossa hän nousi pelipaikkansa ehdottomaan eliittiin.

Madridissa Ramos voitti yli 20 pokaalia ja toimi viimeisinä vuosinaan Los Blancosin kipparina, kunnes siirtyi Paris Saint-Germainiin, jota hän edusti kaksi edellistä kautta. Nyt Espanjan entinen maajoukkuekippari etsii sopimuksettomana pelaajana uutta seuraa.

Lehtitietojen mukaan Ramos haluaisi palata Sevillaan, vaikka hänen ja seuran kannattajien välit viilenivät pahasti Madridin-vuosien aikana. Nido Carrasco vahvisti kuitenkin AS:n haastattelussa, että Ramos ei ole Sevillan suunnitelmissa.

– Ei, Ramos ei ole tällä hetkellä vaihtoehto. Meillä on hyvä suhde hänen agenttinsa kanssa, mutta Sergiosta ei ole ollut puhetta. Hän on mahtava pelaaja, joka tuli meidän akatemiastamme, mutta hän ei ole vaihtoehto Sevillalle.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittajan Fabrizio Romanon mukaan Ramosilla on kolme tarjousta pöydällään. Kaksi niistä on Saudi-Arabiasta ja yksi Inter Miamista, johon Lionel Messi ja Sergio Busquets ovat siirtymässä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Understand Sergio Ramos has been approached by Inter Miami — one more option on the table waiting for Sergio to pick his next club. 🇺🇸🇪🇸 #MLS

There are two Saudi clubs also keen on signing Ramos — decision up to him together with his family. 🇸🇦