Barcelona putosi torstai-iltana Eurooppa-liigasta hävittyään ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osassa Manchester Unitedille vieraskentällä 1-2. Manchester United eteni jatkoon yhteismaalein 4-3.

Barcelonan Jules Koundén mukaan putoaminen on suuri pettymys, sillä joukkue oli asettanut tavoitteekseen Eurooppa-liigan voiton.

Koundé arvosti myös torstaista vastustajaa, joka kykeni laittamaan uuden vaihteen päälle. Barcelona jäi toisella jaksolla Manchester Unitedin jalkoihin.

– On annettava kunniaa vastustajalle. He laittoivat uuden vaihteen päälle toisella jaksolla ja teki meille asiat todella vaikeiksi. Taistelimme. Pitää paikkansa, että joukkue on hyvin pettynyt. Olen pahoillani Old Traffordille matkustaneiden kannattajien ja joukkueen puolesta, koska tavoitteemme oli voittaa tämä kilpailu.

Koundé nosti myös esiin Manchester Unitedin huippuvireen.

– Tämä putoaminen toden totta sattuu paljon. Pelasimme hyvän avausjakson, mutta toisella jaksolla päästimme liian aikaisin maalin. Menetimme kontrollin sen jälkeen. Olemme todella pettyneitä. Mielestäni tämä ei ole farssi, koska kilpailimme hyvin heitä vastaan. Pelasimme todella hyvässä vireessä olevaa joukkuetta vastaan. Olemme nuori joukkue ja meidän on jatkettava kehittymistä.

LUE MYÖS: Barcelona putosi Eurooppa-liigasta – näin Xavi kommentoi: ”Tämä oli meille todella suuri pettymys”